Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőknek és haladóknak

Swinger

Swinger

Swinger (16) - avagy a fagyi visszanyal (II. rész)

2020. november 12. - Swinger Attila

NEM A FÉRFIAKTÓL FÉLT, HANEM A TÖBBI CSAJTÓL
Elérkezett az az este is, mikor felültek kettesben a vonatra és elindultak az ismeretlenbe. A csaj egész nap szépítkezett, fehérneműi között válogatott végül elrohant a kínaiba és vásárolt magának egy szettet. Bordót. Majd visszarohant és egy lilát is. Otthon felpróbálta a tükör előtt, szexinek találta, meg volt elégedve magával. Nagyon izgult. Nem a férfiaktól félt, hanem a többi csajtól: csinosabbak, fiatalabbak, rámenősebbek lesznek? – ez kattogott az agyában. Féltékeny volt, nem akarta elveszteni Balázst, már kicsit bánta is, hogy hagyta magát rábeszélni erre a kalandra. Mi szükség van 200 kilométert utazni és vadidegenek között lenni, mikor olyan jól megvannak otthon is? – töprengett magában, de az idő repült és hamarosan az állomáson kell lennie.

SZÍVESEN SZEXELNE BÁRMELYIKKEL
Este tízre értek a klubba, átöltöztek, a gyomra dió nagyságú lehetett az izgalomtól. Balázs természetesen mozgott, már az öltözőben feltűnően stírölte a nőket. Kikértek egy-egy italt és helyet foglaltak a társalgóban. Végig Balázst figyelte, óvatosan ismerkedtek a környezettel, figyelték az eseményeket. Irigykedve nézte a felszabadult lányokat, nőket, akiket férfihad vett körbe, pikáns vicceket sütve el, egyenes célzásokat téve részükre. Balázs is felállt, csatlakozott az egyik hangosabb társasághoz, majd központba kerülve ő is egyre felszabadultabban jelzett a körben lévő hölgyeknek, hogy szívesen szexelne bármelyikkel. Adott pillanatban az egyik tetovált csaj kézen ragadta Balázst és felrontottak az emeletre. A csaj meglepetésében fel sem fogta a történteket csak várt, egymagában.

z_2.JPG

FELÖLTÖZÖTT ÉS KILÉPETT A KLUB AJTAJÁN
Mikor már megunta a várakozást Balázs után ment. Amit fent látott a tükrös szobában soha nem felejti el: szerelme éppen a tetkós lányt nyalta, aki hangosan élvezte a helyzetet. Egy másik nő – akit keményen keféltek hátulról – a Balázs faszát szopta. Elkapta a harci ideg, odarohant és két hatalmas pofont húzott le Balázsnak, majd szó nélkül ott hagyta. Felöltözött, kilépett a klub kapuján. Nagy levegőt vett és megfogadta, hogy soha többet nem fog olyan férfival szóba állni, aki nem nyalja ki… Mert Balázs soha nem nyalta ki a punciját!

NEM KELLETT VOLNA ELŐTTEM MÁS PICSÁJÁT KINYALNI!
Balázst hétfő reggel nem várt meglepetés fogadta az asztalán: munkáltatói azonnali hatályú felmondás. Nem értette, mit jelent az a szövegrész, indoklás, hogy a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét szándékosan, jelentős mértékben megszegte, és egyébként olyan magatartást tanúsított, amely a munkaviszony további fenntartását lehetetlenné teszi. A papíron a csaj aláírása szerepelt. Bekopogott hozzá és rákérdezett: ez mit akar jelenteni? – Semmi különöset, csak nem kellett volna előttem más picsáját kinyalni! – hangzott az burkolatlan válasz és becsapta az ajtót Balázs orra előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://swinger69.blog.hu/api/trackback/id/tr9616283320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása