Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőknek és haladóknak

Swinger

Swinger

SWINGER (27) - avagy 2 millió havi fixszel, az ember könnyen viccel

2020. december 07. - Swinger Attila

Van az a csaj. Nem swinger. Eszébe sem jutott soha, hogy az legyen, mivel a testére egyszerűen aranybányaként, pénzkereseti lehetőségként tekint. Kurvának csak azért nem ment, mert nincs hozzá gyomra. És a szexet sem tartja sokra. 23 éves. Feladott egy társkereső hirdetést, őszintén, nem beszélt mellé.

Szép vagyok, teszek is érte, jó ízlésem van és tudok viselkedni
A 23 éves csaj egy társkereső fórumon arra kereste a választ, hogy hol lehet olyan férjet találni, akinek havi jövedelme több mint 2 millió forint. „Mindig kemény voltam és őszinte. Lassan 25 éves leszek és szeretnék férjhez menni. Szép vagyok, teszek is érte, jó ízlésem van és tudok viselkedni is, ha kell. Keresem azt a férfit, akinek a havi jövedelme eléri a 2 millió forintot vagy annál is több. Lehet, hogy pénzéhesnek, anyagiasnak találnak, de Budapesten az átlagjövedelem félmillió forint, nem mondható, hogy sokat akarok. Volna ezen a fórumon olyan férfi, akinek havi jövedelme több mint 2 millió forint és még csak nem is nős?

Mikulás bácsikkal nem akarok összejönni
Ha igen, kérdésem lenne hozzád: mit kell ahhoz tennem, hogy gazdag férjem legyen? Randevúztam már olyan pasival, akinek a havi jövedelme egymillió forint volt. Ez a rekordom. Ez semmire nem elég, hiszen a Rózsadombon szeretnék lakni? A következő kérdésekre várom a válaszod: Hol ismerkedhetnék gazdag nőtlen férfiakkal? Szórakozóhelyek, fitnesztermek, éttermek névsorát kérem. Jelzem, nagypapikkal, Mikulás bácsikkal nem akarok összejönni. A tehetős férfiak feleségei miért átlagos nők? Semmi különlegest nem látok bennük. Mi alapján döntöd el, hogy ki lesz a feleséged? Férjet keresek, nem leszek a szeretőd!” - ennyi. Tömören és velősen, rámenősen ez volt a csaj társkereső hirdetése. Megérdemelne egy hasonló választ...

A világ legrosszabb biznisze szépséget pénzért vásárolni
Ha kőgazdag férfi lennék, aki megfelel a kiscsaj fentebbi elvárásainak, az alábbiakat válaszoltam volna neki, tudom, sok és egyre több fiatal lány érdekelt a témában. Vagyis szeretnének minél korábban, munka és erőfeszítés nélkül jól élni. Megírnám neki, hogy üzleti szempontból nagyon rossz döntés lenne őt feleségül venni. A világ legrosszabb biznisze szépséget pénzért vásárolni. Miért? Mert a szépség mulandó, a pénz pedig fialtatható, ahogy azt már az öregek is tudták. Olyasmibe fektetném a vagyonomat, ami évről-évre amortizálódik, és sajnos tíz év múlva le kellene cserélnem, egy másik, hasonlóan múlandó szépségre. Ugyancsak egyszerű közgazdasági alapelv, hogy az értékét folyamatosan vesztő árutól minél gyorsabban meg kell szabadulni. Nem hogy házasság, de még egy randi is idő- és pénzpocsékolás lenne a csajjal.

Megdugják és tiltják a telefonszámát
Akinek a havi jövedelme több mint 2 millió forint, az nem hülye. Persze, ha különlegesen szép – melyik 23 éves lány nem szép? –, maximum randiznak egyet vele, megdugják és tiltják a telefonszámát. A csajnak azt tudnám ajánlani, hogy felejtse el ezt a célját. Sőt, arra biztatnám, hogyha van egy kis esze, akkor tanuljon, képezze magát és a megcélzott jövedelmi szintet önmaga is elérheti. Nagyobb esélye van rá, mint találni egy hülyét, aki ráadásul gazdag is. És addig se vonja meg a testétől, ami dukál neki: járjon el swingerezni...

z_20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://swinger69.blog.hu/api/trackback/id/tr3616322222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása