Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőknek és haladóknak

Swinger

Swinger

Swinger (12) - avagy a függőség magányáról

2020. november 06. - Swinger Attila

Van az a csaj. Swinger. Nem swinger. Hogy pontos legyek: alkesz. A rosszabbik fajtából, alkoholista nő.

Leamortizálva, puffadt arccal, igénytelenül
Van munkahelye, meg fizetése, de minden keresetét a piára költi. Neki a pia az Isten. A klubba is azért jár, hogy vedeljen. Ingyen. A piáért szexszel. Vannak férfiak, akiknek így is kell. Sőt, csak így kell, kiszolgáltatottan, betegen, a függősége rabságában. Leamortizálva, puffadt arccal, igénytelenül, csaprészegen. Hogy néz ki mindez a valóságban?

Férjhez ment, az ura iszákos volt, ütötte-verte
Ez a csaj is szép volt. Valamikor. Ki emlékszik már rá, rajtam kívül! 20 éve is annak már. Aztán férjhez ment, az ura iszákos volt, ütötte-verte. Józanul is. Hogy elviselje, elkezdett ő is inni. Előbb az férjével. Majd magában. Nagy magányában. Társas magányában.

A pia megszépíti a múltat...
Öt éve egyedül él. Addig is egyedül élt. A látszat ellenére, mindig egyedül élt, de mostmár van egy mentsége. Egy mentőöve, hogy miért iszik, ha kell, ha nem. Azt mondja: gyászol. Az urát, akit májcirrózis vitt el. Akit szeretett. Aki szerette. A pia megszépíti a múltat...

Nem kérdezik, mit szeretne, csak a szájába adják
A klubban mindenkivel kefél, válogatás nélkül. Iszik és kefél. Közben sírni is szokott. A tusoló alatt, hogy senki ne lássa. A férfiak nagyon durvák vele, nem kímélik, nem veszik nőszámba. Dugják, ahol érik, megerőszakolják. Nem kérdezik, mit szeretne, csak a szájába adják vagy ráfekszenek és rávernek egy-két partit. Mert ő megengedi. Mert neki már úgyis mindegy. Minden mindegy...

shutterstock 102206479

A bejegyzés trackback címe:

https://swinger69.blog.hu/api/trackback/id/tr4316276434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása