Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőknek és haladóknak

Swinger

Swinger

SWINGER (18) - avagy egy Istennek is tetsző baszásról

2020. november 15. - Swinger Attila

Van az a csaj. Swinger. Dehogy swinger. Ő egy királylány. És ekként volt kezelve, nevelve mióta megszületett. Kései gyerekként, szerelemgyerekként látta meg a napvilágot. Mindig mindent megkapott, pedig nem is akarta a Mindent. A mindennek csak azt a szeletét akarta, amibe az örökkévalóság volt belepréselve.

7.jpg

Teljesen jogos, ha ő pedig a szerelmet tagadja meg

Így lett a felesége az egyik leghíresebb és leghírhedtebb betyárfejedelemnek, aki valaha élt a földön. Ez a betyár a tenyerén hordozta, mindent megadott neki, csak egy szavába került és a csillagokat lehozta az égről. Igazi szerelem volt. Ami mai napig tart, pedig már évek óta özvegyen él, mert a betyárt elragadta mellőle a halál. A királylány, aki a Macska névre hallgat éppen ezért fél újra szerelmes lenni. Fél, mert annyi áldozatot hozott a szerelem oltárán, és az Élet mégis elvette tőle. Úgy érezte, hogy teljesen jogos, ha ő pedig a szerelmet tagadja meg. Minden férfitől és nőtől, aki az útjába kerül. A szexet nem, a szexre szüksége volt, hiszen negyven évesen is úgy néz ki, akár egy modell. Ezért indult el a swinger göröngyös útján, egy szeretetéhes kis ribancként törte be a klub ajtaját.

3.jpg

„Élvezz bele a számba!” – kérte a költőt

Nimfomán lett. Szexet akart minden helyzetben. Egyik éjjel a chatten ráírt a városka – ahol élt – költőcskéje, hogy mióta meglátta a kastélyudvaron, azóta nem tudja kiverni a fejéből, verseket ír, vágyakozik utána. Macska megharapta ajkait és lecsapott rá, akkor ott helyben randit kért tőle. A református templomhoz rendelte éjjel egy órára. A Költőcske tudta, hogy Macska Kolumbiából költözött haza és nem is akárkinek volt a felesége, Pablonak… Tudta, veszélyes terepre tévedt, arra gondolt, hogy a nő épségére még mindig vigyáznak a gengszterek, de mindez csak még izgalmasabbá tette a szőkeséget. Mert Macska egy szőke nő, ártatlan kék szemekkel, karcsú bokával és gömbölyded seggel. Mindene megvolt ahhoz, hogy egy férfit padlóra küldjön. Éjjel találkozott a költőcskével, akit a templom tövében leszopott: „Élvezz bele a számba!” – kérte a költőt, aki hangos hörgések közepette jutott el a csúcsra. Nem érdekelte semmi, csak a pillanatnyi kéj, mámor, felőle szitává is lőhették volna.

4_2.jpg

Verseket írt neki és attól élvezett nagyokat

Szenvedélyes kapcsolat alakult ki köztük, Macska vitte el swinger klubba is a Költőt. Ott senkivel nem gabalyodtak, nem azért jártak oda. Macskának az nyújtotta a legnagyobb kéjt, hogy nézhette, ahogy mások élveznek, férfiak és nők arcába hajolt bele, miközben orgazmusuk volt. És bár megfogadta, hogy soha a büdös életben nem lesz szerelmes, a Költőnek mégis sikerült bezsongatnia. Verseket írt neki és attól élvezett nagyokat, ahogy fülébe súgva szavalt, mint ezt a legutóbbit is:

„Terád vágyva-várva, este lett,
akarom izzó-forró testedet,
Isten színe előtt, a templom tövében
aminek elérkeztében nem volt hittem
mert ez a soha vissza nem térő alkalom,
a padon ülve szoptad le a faszom.
Élvezettel vetted a szádba,
mélyen torokra, megfulladni akartál
egy igazi kis ribanc vagy
közben mellbimbóddal játszom,
kemény, hegyes, macskakarom,
nyálad csurran a nadrágomon.

2.jpg

Tovább bírni ezt már nem lehet,
kikapom szádból a farkam, a méretest,
fordítok rajtad, a szoknyád felrántom,
porcelán seggedet csontig nyalom
s nedves pinádba tövig nyomom.
– “Basszál még, még, basszál még” – suttogod,
mikor
érzed, hogy már sokáig nem bírod,
hogy egyszerre zuhanjunk le a csúcsról.

– “
Basszál keményen, még keményebben” – zihálod,
ahogy gyönyörű segged tartom,
és a faszomon ringatózol, riszálod,
csattogásunk ütemére,
A Jóisten elsétál szemérmesen, szemet hunyva
A templomajtót is tárva nyitva hagyva…”

6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://swinger69.blog.hu/api/trackback/id/tr6116286768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása